Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 88 - Borbély Endre - Test-Átalakulása

2022. 12. 14.

KINGA

ELHATÁROZÀS - csak ennyi kell! Ha ezt olvasod, akkor jó helyen jársz és jó kezekben leszel!
Sziasztok, engem Borbély Endrének hívnak. Régebben youtube videókat nézegetve találtam rá Ádámra, akkoriban sokat betegeskedtem (IBD), viszont ettől függetlenül jártam edzőteremben és próbáltam egészségesen táplálkozni, de a betegség sajnos újra és újra visszatért.

Fontos volt számomra, hogy olyan edzőt találjak, aki segít az átalakulásomban és utána szinten tartásban, hogy ne essek vissza, így fel is kerestem Ádámot, akivel első lépésként egy szálkásító programot beszéltünk meg. A program nagyon sikeres volt, ugyanis a kezdeti 76,6kg-s testsúlyomról sikerült lemennem 68,8kg-ra pár hónap diétával, aminek nagyon örülök! 

Jelenleg egy Reverse Diétát, azaz anyagcsere-helyreállítást csinálok, ami egy 6-hetes program. Ezután pedig tervben van egy hosszabbtávú tömegnövelés is! 

Hogy miért Ádámot válaszd? Ádámot korrektnek gondolom, aki megmondja pontosan mit és hogyan csinálj, és persze annak a várható eredményét is. Az étrendet úgy alakítja, hogy a kedvenc ételeid is szerepeljenek benne, illetve ha valami nem tetszik/nem ízlik, vagy éppen unalmassá válik - azonnal kicseréli!

Szóval mégegyszer: CSAK ELHATÁROZÁS KELL, SEMMI MÁS! Köszönöm, hogy végigolvastad történetem, Endre voltam. :)

ENDRE VIDEÓJÁT ITT LÁTHATJÁTOK: https://youtube.com/shorts/rCAoQHVh_e8

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés