Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 90 - Tenczel Ákos - Test-Átalakulása

2022. 12. 11.

KINGA

Sziasztok, Ákosnak hívnak, 36 éves vagyok és Észak-Írországban élek immár 5 éve.

Évekig a Playstation és az Xbox fogságában éltem, ezáltal szépen lassan pocakot növesztettem, mígnem egyik reggel a tükörbe nézvén eldöntöttem, hogy elég! Rákerestem Yotube-on, hogy hogyan és miképp kezdhetném el az egészet, és kit dobott ki elsőre? Hát Ádámot!

Első 2-3 nap nézegettem a videóit és azonnal olyan szimpátiát és bizalmat éreztem a videóin keresztül, hogy ráírtam és belevágtunk egy 6 hetes Kezdő Szálkásító Programba. Sikerült is leadnom 5kgt, de itt még nem álltunk meg, ugyanis ezután egy újabb 6-hetes Szálkásító Programot vásároltam, viszont ez már Középhaladó Szintű volt. Ez a program éppen most fejeződött be, és sikerült 12kg-tól megszabadulnom! Zsírvesztés mellett pedig izomépítést is tapasztaltam! :)

Az edzésterv izzasztó volt, itt-ott nehézkes, de sikerült végigcsinálnom az elejétől kezdve, és persze megérte, hiszen a kemény munka kifizetődött! A diéta/étrend ételei finomak voltak és változatos, az elején persze éheztem, de hamar megszoktam és utána már könnyen ment!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ádámra, hiszen általa elértem célom, megszabadultam a szoba “fogságától” és mondhatni új életet kezdtem, ami nélküle nem ment volna! 

Sosem adtam fel, voltak nehéz időszakok, de megért mindent! A távolság sem számít, innen 3000km-ről is ugyanúgy segített mindenben online, mintha otthon lettem volna! 

A közös munkánkat egy Anyagcsere-helyreállító Programmal folytatjuk (Reverse Diet), aztán pedig tömegnöveléssel, nem állunk meg! 

Nagyon szépen köszönöm Ádám!

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés