Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 91 - Zsurzs Attila - Test-Átalakulása

2022. 12. 11.

KINGA

Sziasztok, Attila vagyok. A Testépítés Sportág már 2012-től jelen van az életemben, viszont jóformán semmit sem tudtam sem az edzésről, sem a táplálkozásról csak annyit, amiket elolvastam a neten talált cikkekből, amik használata nem hozott túl sok eredményt..

Hibáim közé tartozott mindig is a feladás, illetve a haszontalan célokért folyó edzés, pl: strandra jól nézzek ki, vagy jobb megjelenés bizonyos személyek miatt.. egyszóval sosem magam miatt edzettem és csináltam ezt az egészet, így a lendület és vele együtt a motivációm is hamar alábbhagyott.

2020-ban döntöttem el, hogy ezen változtatok, profi segítségre volt szükségem. Keresgéltem az interneten és így találtam rá Ádámra a Youtube videói által. Fel is vettem Ádámmal a kapcsolatot, akivel egy 6-hetes edzettségi szintemnek megfelelő szálkásító programot rakott össze. A kezdeti súlyom 83-84kg között volt, a 6-hetes program végére pedig sikerült lemennem 77kg-ra, ami több, mint 6 kilós fogyás röpke 6-hét alatt!

Jelenleg egy anyagcsere helyreállítást (Reverse Diet) csinálunk, ami után egy hosszabb tömegnöveléssel fogjuk folytatni a közös munkánkat. A programot sikeresnek gondolom, hiszen a fogyás mellett megtanultam edzettségi szintemnek megfelelően edzeni, illetve helyesen, egészségesen táplálkozni. Ádámot ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné fitnessz célját elérni/megvalósítani! Keressétek bátran!

Köszönöm, hogy elolvastad levelem! Sok sikert kívánok neked/nektek a fitnessz céljaitok elérésében! :)

Attila Átalakulásáról készítettünk egy videót, amit itt láthattok: https://youtube.com/shorts/H7acizpHcPA

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés