Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 92 - Huszár Ádám - Test-Átalakulása

2022. 12. 11.

KINGA

Sziasztok, Huszár Ádámnak hívnak, 31 éves vagyok és egy autógyárban dolgozom 3 műszakban. Az évek alatt felszedtem 20 kilót a rendszertelen életvitel és a sportolás hiánya miatt. A végén már nagyon zavart a súlyom és a kinézetem, ezért tenni akartam valamit ellene. Akkor a súlyom 98.5 volt, el is kezdtem edzeni magamtól, viszont mivel fogalmam sem volt sem az edzésről, sem az étkezésről, így tudtam, hogy szükségem van profi, hozzáértő szakember segítségére.

Ádámra a Youtube-on találtam rá, meg is néztem pár videóját és elhatároztam, hogy tőle fogok segítséget kérni az átalakulásomban. Ádámmal bele is kezdtünk elsőnek egy 6-hetes fogyó-szálkásító programba, amit betartva sikerült 5 kilótól megszabadulnom. Mivel működött és nem csak éreztem, de láttam is magamon a változást, úgy folytattam Ádámmal a közös munkánkat egy 12-hetes fogyó-szálkásító programmal. A 12-hét végére sikerült 11,4kg-t leadnom elérve a 82,1kg-t, így összesen 4 hónap elteltével 16,4 kilótól szabadultam meg Ádám programjának segítségével!

A célomat elértem, így jelenleg egy Anyagcsere-Helyreállító Programot (Reverse Diet) csinálok. Hosszútávon fenn szeretném tartani a kondíciómat, diétával elért formámat és állóképességemet így 3 műszak mellett is - amit valljuk be, sosem lehet megunni, hiszen mindig más időpontban edzel/étkezel és alszol.. :D

Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné megváltoztatni életét! Ne feledjétek, sosem késő elkezdeni valami újat! 

Ádám átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://youtube.com/shorts/Z9k8Z1Wp480

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés