Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 93 - Rácz Dominik - Test-Átalakulása

2022. 12. 11.

KINGA

Sziasztok, Dominiknak hívnak, 22 éves vagyok, Szlovákiában élek egy kisebb magyar városban.

A koronavírus okozta bezártság alatt eléggé felszaladtak rám a kilók. Ezt leginkább annak köszönhettem, hogy az időm nagy részét a számítógép és a tv előtt töltöttem, mivel a konditermek zárva voltak a koronavírus miatt.

Februárban jöttem rá arra, hogy el vagyok hízva.. nagyon nem voltam megelegédve magammal. Eldöntöttem, hogy szeretném ledobni magamról a felesleget és szeretnék mellette izmot is építeni. A diéta nem állt tőlem olyan messze, mivel már párszor neki kezdtem magamtól, de valahogy mindig visszajöttek a ledobott kilók. Eldöntöttem, hogy kérek segítséget olyantól, aki ért hozzá, a választásom pedig Ádámra esett.

Már régebb óta ismerem Őt a közösségi médiában való aktivitása és Youtube videói által. Bele is vágtunk egy 6 hetes szálkásító programba, aminek olyan szép eredménye lett, hogy úgy döntöttem folytatom Ádámmal a közös munkát egy újabb szálkásító programmal, viszont most már egy 12-hetessel. A 18-hét diéta után most ott tartok, hogy éppen egy Reverse Diet-et, tehát egy anyagcsere helyreállító programot csinálok, ezután pedig tömegnöveléssel tervezem folytatni. A 18-hét leforgása alatt több, mint 20kg-tól szabadultam, meg! Kezdeti súlyom 105kg volt és a program végére 84,5kg-ra sikerült a súlyomat letornáznunk, ami hihetetlen számomra! 

Ádám egész idő alatt nagyon rendes és segítőkész volt. Rendszeresen jelentkezett és érdeklődött, hogy mindennel meg vagyok-e elégedve, illetve bármi változtatásra volt szükségem a program alatt, Ádámmal mindent meg tudtunk oldani!

Ádámot bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné magáról leadni a felesleget vagy aki izmot szeretne építeni! Mi ketten még biztosan egy ideig együtt fogunk dolgozni. Köszönök mindent! :)

Dominik átalakulásáról videó is készült, ezt itt láthatjátok: https://youtube.com/shorts/gZ8MobCn99M

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés