Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 94 - Zachar Sándor - Test-Átalakulása

2022. 12. 11.

KINGA

2 ÉV ALATT -24,5 KILÓT ADTAM LE! 

Sziasztok, Zachar Sándornak hívnak. Nem vagyok nagy posztoló, de gondoltam megosztok veletek egy rövid kis történetet magamról. Kitudja, egyszer lehet valakit motiválni fog..!

Őszintén szólva néhányszor már nekifutottam annak, hogy majd én lefogyok 95kg-ról. Igen párszor, mert amennyiszer elértem (2020 előtt) a 81-82kg-t otthoni edzéssel és rizs+csirkemell+zöldség kombóval -ami valljuk be elég monoton- annyiszor bele is estem a jojó effektusba és fél év alatt vissza is tértem a 95-höz. 2019 év elején elértem a (számomra) már-már bűvös 81-82-t, de 2020 nyarán a mérlegre állva ismét lehajtott fejjel néztem az eredményt és akkor eldöntöttem, hogy elég volt.

Elkezdtem rendszeresen futni (év végére sikerült egyben 10km-t is lefutnom), súlyzós edzeni és nem a monoton kaját tolni, hanem inkább a mindenfélét, csak jóval kevesebbet. A csaló napot nem részletezném, mert habár heti 1x tartottam, de inkább 3 emberes volt, mint egy "sima" ? . A lényeg, hogy 2020 év végére ismét elértem a 81-82kg-t, amit 2022 Márciusig szépen meg is tudtam tartani. Szerintem ma már a netről elég sok infót összelehet szedni, ha figyelmes az ember, hogy elinduljon saját maga azon a bizonyos úton.

Mivel sikerült tartanom a bűvös súlyt, úgy döntöttem továbblépek egy szintet és megpróbálom elérni azt a célt, amit kb. 2009 óta "üldözök/üldöztem". Úgy éreztem kelleni fog a külső segítség, ezért egy személyi edző megkeresésén gondolkodtam, abból is az online megoldás az, ami szimpatikus volt.

Ezért megkerestem Tari Ádám - Pro-Physique-t ez év március elején és a hónap közepén bele is vágtunk egy 12 hetes szálkásító programba, aminek nem rég lett vége. A képen látható az eredmény, 12-hét leforgása alatt 12 kilótól sikerült megszabadulnom a segítségével, aminek nagyon örülök! A program kezdetén a súlyom kereken 82,5kg volt, majd végül 70,5kg-t sikerült elérnem a program végére, jelenleg pedig egy Anyagcsere Helyreállító Programot csinálok (Reverse-Diet).

Voltak-e kétségeim? Hogyne! Főleg a személyre szabott étrenddel kapcsolatban. Ha napi 5x eszek ilyen meg olyanféle ételt, akkor az vajon mitől lesz jobb és tényleg nem lesz az, hogy hétvégére rám jön a "zabálnék egy nagyot" érzés? És basszus, azt kell mondjam, bevált! Szóval köszi Ádám a segítséget!

Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné fizikumát átalakítani, zsírpárnáktól megszabadulni, vagy éppen izmot építeni! Tegyetek egy próbát, nem fogtok csalódni! Sziasztok! :)

Sándor átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://youtube.com/shorts/p4rPFGAfxR4

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés