Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 95 - Csorbák Viktória - Test-Átalakulása

2022. 12. 11.

KINGA

Sziasztok! Vikinek hívnak, 24 éves vagyok és Szlovàkiában élek. Sosem voltam sovány, viszont különösebb gondom nem akadt a súlyommal.. azonban a  2020-as Covid karantén alatt jócskán elengedtem magam és rengeteg felesleg került rám. Utáltam magam, utáltam a tükörbe nézni, ezért 2020 szeptemberében életmód váltásba kezdtem - 92 kg voltam ekkor. 

Kissebb-nagyobb kihagyásokkal, de sikerült másfél év alatt 20 kg-tól megszabadulnom. Ekkor azonban megakadtam, stagnálni kezdtem, az elégedettségem nem volt teljes, hiszen nem értem el a cél súlyom. Ekkor tudtam, hogy profi segítségére lesz szükségem a céljaim eléréséhez, így márciusban Ádám segítségét kértem. 

Régóta követtem az Ő munkásságát a social media felületeken, youtubeon. Bíztam benne, hiszen maximálisan hitelesnek találtam a kliensei sikereit látva. Egy 6 hetes szálkásító programmal kezdtünk, aminek a végén már láttam magamon a változást, és ebből motivációt merítve elkezdtünk közösen még egy programot, ami már 12-hetes volt.

Ennek a 18 hétnek eredményeképpen 13 kg-tól szabadultam meg, amit jelenleg is tartok. A program elején 72 kg volt a súlyom, most pedig 59 kg-ot látok, ha a mérlegre állok, ami hatalmas örömmel és büszkeséggel tölt el! Mindent összevetve, 33 kg feleslegtől szabadultam meg a fogyásba belekezdve! :)

Ádámban nem csalódtam, sőt felülmúlta az elvárásaim! Bármikor, és bármilyen kérdésben segítőkész volt, rendszeresen érdeklődött a program alatt a haladásomról. Jobb embert nem választhattam volna az átalakuláshoz! Csak ajánlani tudom Őt, rengeteg mindent tanultam a 18 hét alatt és alig várom, hogy az őszi/téli szezonban folytassuk a közös munkát, viszont akkor már egy izomépítő/tömegnövelő programmal, hiszen a cél innentől az izomépítés! 

Nagyon hálás vagyok, köszönöm az eddig közösen elérteket! :)

Viki átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://youtube.com/shorts/5_XTkeoZ3V4

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés