Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 96 - Jagodits Loretta - Test-Átalakulása

2022. 12. 11.

KINGA

Sziasztok, Jagodits Lorettának hívnak. Régebben a sport nagyon rendszeres volt az életemben, viszont később a munka mellett sajnos kevesebb időm lett rá, így nagyon elhanyagoltam…Rengeteg cukros üdítőt, csokit fogyasztottam. Nem voltam elégedett magammal, úgy éreztem, hogy valami változás kell! 

Instagramon találtam rá Ádámra, nagyon tetszettek a kliensei eredményei, sikerei, nagyon látványos átalakulást értek el és mivel nem voltam megelégedve az akkori táplálkozási szokásaimmal, illetve nem éreztem jól magam a bőrömben sem - így elhatároztam, hogy Ádám segítségét kérem a fogyásban, alakformálásban.

Egy 6-hetes Fogyó/Szálkásító programba kezdtem bele, ahol a kezdeti súlyom 74kg volt. A programot betartva az eredményben sem csalódtam, hiszen a programot 67kg-val zártam, ami 7 kilós mínuszt jelent röpke 6-hét alatt! Ami a programot illeti, az étrend élvezhető volt, ételek változatosak és finomak, az edzésterv pedig mivel otthonit kértem, könnyen elvégezhető volt és eredményes.

Összességében sokkal jobban érzem magam, nem vagyok felpuffadva, energikusabbnak vagyok és a formám is jobb! Ha ti is szeretnétek átalakulni, itt az idő! Tudom, hogy nektek is sikerülni fog! :)

Köszönöm, hogy végigolvastátok a történetemet! Sok sikert kívánok nektek, sziasztok!

Loretta Átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://youtu.be/9BUXg-wIHjY

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés