Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 97 - Pólyik Róbert - Test-Átalakulása

2022. 12. 09.

KINGA

Sziasztok! Pólyik Róbertnek hívnak, 21 éves vagyok. Ez idáig egész életemben túlsúlyos voltam, 2 éve határoztam el magam, hogy ezen szeretnék változtatni és jobb formába kerülni. 7 évet fociztam gyerekkoromban, viszont mivel szeretek enni és könnyedén hízó fajta is vagyok, így végül eléggé felszaladtak a kilók. Akkoriban többször is belekezdtem a fogyásba, diétába - viszont messzire nem jutottam, ugyanis elég hamar elszállt a motivációm, illetve a tudásom is kimerült a csirke, rizs és zab kombónál..

Majd 2020-ben egy újabb döntéshez jutottam, viszont akkor már tudtam, hogy nincs visszaút! 110kg-ról kezdtem a diétát magamtól, sikerült is lefogynom 94kg-ra, majd ekkor jött a stagnálás. Ekkor már ismertem Ádámot Youtuberól és úgy döntöttem, hogy felveszem vele a kapcsolatot és a segítségét kérem. 

Egy 12-hetes szálkásító programot csináltam végig és az eredmény -11,5kg lett! 94 kilóról indultam és végül 82,5kg-n álltam meg, ami számomra hihetetlen! A program nagyon élvezhető volt, az étrend változatos és az edzésterv kemény, de megérte, hiszen az eredmény magáért beszél!

Ádámot és a szolgáltatásait szívből tudom ajánlani mindenkinek, hiszen kellő szaktudással és tapasztalattal rendelkezik! Köszönöm, hogy végigolvastad történetemet, sok sikert kívánok neked is az átalakulásban!

Róbert átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://youtube.com/shorts/S-wppQ5M7A4

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés