Barion Pixel

Szálkásítás, Fogyás

Sikersztori 98 - Huszka László - Test-Átalakulása

2022. 12. 09.

KINGA

Sziasztok, Huszka Lászlónak hívnak, 17 éves vagyok és Szerbiában élek. Szeretek sportolni (edzeni) és főzni, de ez régebben nem így volt! Mindig is egy túlsúlyos srác voltam, akit sokan csúfoltak, így emiatt elzárkóztam az emberektől és 24/7-ben a számítógép előtt ültem. Ennek az lett a következménye, hogy még többet ettem. Az évek alatt a kilók csak jöttek fel rám., 14 éves koromra elértem a 80kg-t, ezután a súlyom már nem változott..

15 éves koromra megnyúltam, és így kissé vékonyabbnak néztem ki. Középiskola első évében megvolt az első párkapcsolatom is, ami 3 hónapig tartott. Szakítás után pedig mélypontra kerültem.. Sokáig harcoltam, hogy visszaszerezzem de reménytelenül... Ez motivált arra, hogy elkezdjek edzeni, amit el is kezdtem otthon.

Sokáig abban reménykedtem, hogy ha lefogyok, akkor visszaszerzem a hölgyet, viszont ez nem így lett. Ahogy telt-múlt az idő fokozatosan mentek le rólam a kilók. Az elején volt a legnehezebb, mert még sosem diétáztam, de meg lett az eredménye, ugyanis 2020 áprilisára 80kg-ról 70kg-ra fogytam le, viszont ezzel még nem voltam megelégedve. 

Elkezdtem YouTube-on edzéssel kapcsolatos videókat nézni, és így találtam rá Ádámra. A videói nagyon inspirálóak és hasznosak voltak, így hát úgy döntöttem, hogy a segítségét kérem további fogyással/szálkásítással kapcsolatban. Bele is vágtunk egy 6 hetes szálkásító programba, illetve a program után részt vettem Ádám strandforma kihívásában is és  sikerült összesen 15kg feleslegtől megszabadulnom! Benne voltam a TOP 5-be és ez adta a motivációt, hogy folytassam!

Azután csináltunk 1 év alatt egy kisebb tömegnövelést, majd egy 18-hetes diétát, ahol 16 kilótól szabadultam meg, így mostani súlyom 62kg. Jelenleg pedig egy Reverse Diet-et, azaz egy anyagcsere helyreállítást csinálok.

Ádámot csak ajánlani tudom mindenkinek, ugyanis egy nagyon segítőkész, barátságos és inspiráló ember. Utólag még csak annyit szeretnék mondani, hogy ne más miatt akarjatok megváltozni, hanem saját magatok miatt és sose adjátok fel mert ha kitartóak vagytok, akkor bármit elérhettek!
Köszönök mindent Ádámnak!

László Átalakulásáról videó is készült, amit itt láthattok: https://youtube.com/shorts/LaxvjzqwIhI

fogyás
szálkásítás
zsírégetés
átalakulás
diéta
személyi edzés
online edzés