Barion Pixel

Egyéb Szolgáltatások

Exkluzív Videóanyagok (Tapasztalatra Alapozva 1. Évad - 14 RÉSZ)

43 €

16 000 Ft

( 1 € = 375 Ft)

Exkluzív Videóanyagok (Tapasztalatra Alapozva 1. Évad - 14 RÉSZ) leírása

TAPASZTALATRA ALAPOZVA VIDEÓSOROZAT: 

Ahogy a youtube videóból is láthattad/hallhattad: https://www.youtube.com/watch?v=tAG3-qdtP7I&ab_channel=Tari%C3%81d%C3%A1mPro-Physique

Ez egy 14-részes informatív/oktató jellegű videósorozat, ahol az általam legkedveltebb, leghatásosabb gyakorlatokat fogom megmutatni neked mindegyik izomcsoportra! Ezeket az információkat NEM TALÁLOD MEG testépítő cikkekben/könyvekben/videókban, ugyanis ezek TAPASZTALATRA ALAPOZOTTAK!

Több, mint egy évtizedes edzésmúlt, illetve több éves versenyzés alatt (Profi Naturál) sikerült elsajátítanom őket, amik egy részét most átadom neked a 'Tapasztalatra Alapozva' 1. évadában!

 

MIT TARTALMAZNAK A VIDEÓK?

Minden egyes részben lesz 1 általam bemutatott, ajánlott gyakorlat + 1 témakör, amiről a bemutatott gyakorlat után fogok beszélni. Ezek a témák edzési techinkákról és azok alkalmazásáról szólnak javarészt, viszont lesznek olyan témák is amik főként a testtípusról, genetikai adottságokról szólnak!

 

HOGYAN KAPOD MEG A VIDEÓANYAGOKAT?

A videók a vásárlást követően elérhetővé válnak a REGISZTRÁLT felhasználónak az egyéni fiókjába való bejelentkezéskor a 'Tagság'-résznél. Minden nap 1 videót old fel a rendszer, így a 14-részes videósorozatot 14-napon keresztül kapod majd folyamatosan naponta 1 videóval. Mindegyik videó után exkluzív email segítséget kapsz, amit a videóban említett módon tudsz felhasználni!

 

EXKLUZÍV EMAIL KONTAKT:

A megvásárolt videóanyagokhoz tartozik egy exkluzív email kontakt/segítség, amit a videókban elhangzott úton-módon tudsz felhasználni. Ez CSAK a videósorozatot megvásárlóknak, vagy Premium Csomagokat megvásárlóknak lesz elérhető!

VÁGJUNK BELE!

Amennyiben készen állsz egy PROFITÓL tanulni, Kezdő, Középhaladó, netán Haladó vagy - ez a videósorozat neked szól! Biztosra tudom mondani, hogy mindegyik edzettségi szint teljesen kezdőtől a tapasztaltig fog tanulni újat! :)