Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések, Válaszok

Az Online Programnál az általad kiválasztott programot kapod meg személyre szabottan, amibe beletartozik egy célodra szabott EDZÉSTERV és testsúlyodra, magasságodra, aktivitásodra és fitnessz célodra szabott ÉTREND is! A Program kosárba helyezése után egy kérdőívhez visz az oldal, ami megválaszolása alapján készítem el/szabom rád a programod. Fizetni Kártyával lehetséges, illetve átutalással is. Fizetés után 1-3 munkanapon belül kézhez kapod a megrendelt programot, a megadott email-címre! Ha bármi kérdés/probléma merül fel a programmal kapcsolatban, akkor segítségedre vagyok és fixáljuk az esetleges problémát!

A "mire van szükségem" kalkulátor segíteni fog neked a program kiválasztásában. Amennyiben még is segítségre lenne szükséged, írj emailt bátran: atppteam@gmail.com

Igen, természetesen!

Igen, viszont a program elkezdése előtt mindenképpen konzultáljon orvosával!

A program az általad megválaszolt kérdőív alapján lesz megírva, így 100%-ban igényeidhez mért és célodra szabott!

Igen. A 6-hetes vagy BÁRMILYEN PROGRAM LETELTE UTÁN, ha úgy döntesz, hogy új programba vágsz, annak szintén van egy ára, amirôl a ‘Szolgáltatások’ menüpontban tájékozódhatsz!

Nincs korhatár, viszont 18-év alatt kérlek kérdezd meg szüleid a jelentkezésed leadása előtt, hogy támogatják/finanszírozzák-e!

Igen, természetesen van! Az edzéstervet szintén igényeidre és felszerelésedre szabom, általában csak 2db kézisúlyzó és saját testsúlyod szükséges hozzá. Magasabb edzettségi szinten pedig 1db egyenes rúd + tárcsák szükségesek.

A programok nehézsége szintje változik mind étrendben és edzéstervben egyaránt.

Ahogy kitöltöd és elküldöd a kérdôívet, egy automata üzenetet fogsz kapni a megadott e-mail címre.Az e-mail tartalmazza a további teendôket.- Ha mégsem kapsz emailt valami okból kifolyólag, akkor a ‘Kapcsolatok’ menüpontban tudsz nekem üzenetet küldeni.

A konyhai mérleg ELENGEDHETETLEN az étrend precíz követéséhez, betartásához!Szemmel nem lehet pontosan kimérni a megadott ételeket!

Nem. A Személyre Szabott Diétás Étrendnél nem hiába írtam le PONTOS MENNYISÉGET, ezért semmiképp se adj hozzá semmi egyéb/extra dolgot, különben az étrend elveszti hatékonyságát.

Nem hagylak magadra a program alatt, végigviszlek rajta és segítek mindenben, hogy sikeresen zárd a programot.

Semmi gond nincs, ugyanis átírom az étrended kedved/igényeid szerint!

Nem kötelező. Ez csak nekem segítség, hogy lássam, hogy mégis mennyi a testzsírszázalékod és izomtömeged. Sokszor eszerint számolom a makrotápanyagokat. (szénhidrát, fehérje, zsír)